Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Английски език по европейски

Доставчик на обучение по английски език с ваучер

 

Модерно обучение по английски език

Ако всеки път, когато минавате покрай школата за езици, забързвате крачка, за да отминете по-бързо, или понякога просто променяте маршрута, навярно не знаете за инициативата „Аз мога повече” финансирана от Европейския социален фонд.

Вече няма какво да застане между Вас и сертификата за преминат курс на обучение по английски език.

Благодарение на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” към Агенцията по заетостта, всеки самонает, или нает в частния сектор служител, има право да кандидатства за ваучер за обучение по английски език.

С нарастването на популярността на програмата расте и броят на доставчици на обучение, което означава, че мечтаната школа по английски, която никога не напуска списъка с бъдещи планове, със сигурност е получила зелена светлина.

Ваучерът покрива цялата сума за обучение. Обучението включва три последователни нива на владеене на английски език посочени от Общата европейска езикова рамка. Включени са безплатни учебници и помагала. При приключване на обучението преминалият го получава сертификат.

Голяма част доставчиците на обучение изискват часовете да бъдат посещавани редовно, както и отношението на участниците към учебния материал да бъде на ниво. При преминаване на разрешения минимум отсъствия и непокриване на учебния норматив, курсистът следва да заплати цялата сума, на която се равнява ваучера, както и остава без право да получи сертификат.

Решението на проблема с неудобното време за посещение на часовете по английски език и различното ниво на владеене на език от участниците се нарича дистанционно обучение. Неслучайно интересът към услугата, предлагана от доставчиците на обучение непрекъснато нараства.

При дистанционното обучение не е нужно ежеседмично, по едно и също време на деня да посещавате мястото, на което обучавате. Можете да разполагате със свободното си време и да отделяте от него толкова, колкото сметнете за добре. Ако не сте разбрали нещо от учебния материал имате възможност да повторите урока. В състояние сте да следвате своето собствено темпо.

Дистанционното обучение не означава, че се справяте с уроците сами. То представлява електронна платформа, която наподобява учебната среда.  Насреща имате преподавател, който отговаря на възникналите въпроси. Участниците в групата могат да контактуват помежду си чрез чат, да създават дискусии, да участват в интерактивни упражнения. Учебната програма и материалът с нищо не се различават от тези при обикновеното обучение. Единственото, от което имате нужда е добра интернет връзка.

За да кандидатствате за ваучер за обучение по оперативна програма за развитие на човешките ресурси „Аз мога повече”, е нужно да проявите търпение към административната процедура, която съпътства неговото получаване.

Нужно е да посетите Бюрото по труда, с което сте свързани по работа или  местоживеене и да подадете заявление. Ако бъдете одобрени, следва да получите уведомление, което да представите пред избрания доставчик на обучение, където бива попълнено. Попълненото от доставчика уведомление трябва да върнете в Бюрото по труда и срещу него да получите ваучер. С този ваучер имате възможност да започнете желаното обучение по английски език.

Use Facebook to Comment on this Post

0
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.