Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дистанционното Обучение по Аз Мога Повече стартира

Дистанционна и смесена форма на Обучение по схема Аз Мога Повече 2013

Аз Мога Повече – Дистанционно Обучение

Доставчици на Обучение и Курсове в Дистанционна Форма

   На двадесет и шести март стана ясно, че все пак ще има Дистанционно Обучение по „Аз Мога Повече 2013“. Официалната информация излезе в сайта на Агенция по Заетостта, в който пишеше следното:

„От днес 26.03.2013г, всички ДБТ в страната могат да издават Уведомления за Обучение в дистанционна и смесена форма за „Аз Мога Повече“ .

   По програма „Аз Мога Повече“ за 2012-2013, кандидатите могат да се запишат за Ключова компетенция – чужд език: Дистанционен курс Английски език или за Професионален Дистанционен Курс Текстообработване с Ваучер. Тези обучения се предлагат в Дистанционна форма от някои Доставчици на Обучение.

   Други курсове, предлагащи се в Дистанционна форма по схема Аз Мога Повече са Френски, Испански, курс Немски език по Аз Мога Повече, които се отнасят към Ключови компетенции – чужд език и са с продължителност триста часа (сто учебни часа на ниво), като Ваучерът за Безплатно Обучение покрива разходите за изучаването на общо три нива по Общата Европейска Езикова Рамка.

   Освен чужди езици, към Ключовите Компетентности се отнасят и Дигиталните Компетенции – Компютърна грамотност, Дистанционен Курс по Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, DreamWeaver, Corel Draw, които също се предлагат в Дистанционна форма, а тяхната продължителност е четиридесет и пет учебни часа всеки.

   Професионалните курсове с Ваучери, организирани от Доставчици на обучение по програма „Аз Мога Повече 2013“ са с по-големи (като време) някои от тях са по триста часа, други шестстотин и шестдесет часа, а трети с продължителност около деветстотин и шестдесет часа. Продължителността на Професионалните курсове по Аз Мога Повече, които се предлагат от Доставчици на Обучение, зависи от степента на Професионална Квалификация, която се придобива при успешно завършване на курса.

   Част от Професионалните курсове, предлагащи се в Дистанционна форма са: Електронна Търговия, Дистанционен Курс Текстообработване с Ваучер, курс Икономика и Мениджмънт по Аз Мога Повече 2013-2014, Дистанционен курс по Аз Мога Повече по Оперативно Счетоводство и др. Професионални курсове като Маникюр и Педикюр, Курс за Готвач, Вътрешни и Международни превози на пътници и товари се предлага в смесена форма на обучение от Доставчици на Обучение, което означава, че практиката се осъществява присъствено, а теорията се усвоява в дистанционна форма на обучение.

Use Facebook to Comment on this Post

+2
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.