Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дистанционно – Курс по Немски през 2014-та и 2015-та година

Дистанционен Курс по Немски език по Аз Мога Повече

Безплатно обучение по схема Аз Мога Повече

Курсове по схема Аз Мога Повече   След няколкомесечното спиране издаването на Ваучери за Дистанционно Обучение по Немски език за Аз Мога Повече, в края на месец месец март от Агенция по Заетостта официално обявиха, че издаването на Ваучери за Дистанционно Обучение по Немски език е възобновено и всеки кандидатствал именно за този курс може да се запише при Доставчик на обучение, който предлага курс Немски език по Аз Мога Повече 2014-2015 в дистанционна форма на обучение.

   При избора на Доставчик на обучение по схемата не е задължително да избирате измежду Доставчици на Обучение, намиращи се единствено във Вашия град. Предимството на Дистанционното Обучение по Немски език е, че можете да се обучавате спокойно, дори, ако живеете в населено място с малък брой жители, където няма фирми-Доставчици на Обучение. Това, че с Доставчика на обучение, който ще проведе Дистанционен курс по Аз Мога Повече, за който сте одобрени, сте в различни градове няма да попречи на провеждането на обучението, тъй като, благодарение на Дистанционната форма, курсовете по Аз Мога Повече 2014-2015 са достъпни от всяка точка на България, дори и в чужбина!

   Обучението в Дистанционен курс Немски език по схема Аз Мога Повече се финансира от Европейския Социален Фонд и е напълно безплатно за обучаемите. То е с продължителност 300 учебни часа, като за ниво са определени по 100 учебни часа – така, след завършването си, ще получите сертификат, удостоверяващ владеенето на 3 нива по Немски език.

Use Facebook to Comment on this Post

+10
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.