Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Избор на Доставчик на обучение по „Аз мога повече“ през 2014 и 2020 година

Английски език по схема Аз Мога Повече 2014-2020

   Доставчиците на Безплатно обучение по Английски език по програмата Аз Мога за 2014 и 2015 организират Безплатните за одобрените лица курсове по схемата Аз Мога Повече 2015-2016-2020. Това са Центрове за Професионално Обучение (ЦПО), които са одобрени от Агенцията по Заетостта за предоставяне на обучение по схемата. Всеки Доставчик на Обучение с Ваучери трябва да е лицензиран от НАПОО, за да провежда професионални курсове по схемата Аз Мога Повече 2014-2020.

   Не е никак трудно да научите английски език чрез Ваучер за безплатно обучение чрез програмата Аз Мога Повече 2014-2015, но трябва да се отнасяте отговорно към обучението си.

   Ако сте работещо лице, обмислете варианта да се обучавате дистанционно по Аз Мога за 2014 и 2020 – така ще учите спокойно, в удобно за Вас време, без оглед на Вашето местоположение. Вие може да се намирате в Силистра, а Доставчикът на Обучение да е в София. Обучението протича онлайн и Вие имате достъп до ресурсите (уроци, помагала, упражнения по Английски език) по всяко време, през целия период на обучение. Трябва да отделяте  препоръчаното от преподавателя време за обучение (обикновено 9-10 часа седмично), за да има ефект от обучението. Все пак, дистанционното обучение е създадено за Ваше улеснение и имате право да отсъствате, стига да не прекалявате – според правилата на схемата Аз Мога Повече, стриктно следвани от Доставчиците на Обучение, имате право на отсъствия не повече от 20% от целия брой учебни часове!

За уроците по английски език по „Аз мога повече“ в дистанционна форма на обучение през 2015-та и 2020-та година

   Сигурно си мислите, че не е възможно всичко да е безплатно. Че сигурно ще се налага вие да купувате учебници, помагала, речници по английски и да плащате скрити такси. Агенцията по Заетостта се е погрижила това да не се случва. Ваучерите, които ще получите при одобрение от Агенцията по Заетостта за обучение по схема Аз Мога Повече 2012, покриват напълно разноските на Доставчиците по Вашето обучение.  

* Не се налага да доплащате нищо допълнително!

* Не се налага да купувате нищо!

* Не е нужно да се съобразявате с уроците, защото можете да изучите материала, в удобно за вас време! Само с няколко клика!

Мислите, че учебниците и речниците по английски са скъпи? Доставчикът на обучение Ви ги предоставя абсолютно безплатно!

Use Facebook to Comment on this Post

+40
-4
  
Коментарите са временно затворени, но можете да оставите връзка от Вашия сайт.

Коментарите са затворени.

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.