Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Начални дати на езикови курсове с Ваучери през 2014 и 2015 година

  Безплатно чуждоезиково обучение с Ваучери по програма Аз Мога Повече 2014-2015 Доставчик на Обучение с Ваучери „Изоблок“ ЕООД е лицензиран Доставчик на Обучение по схемата Аз Мога Повече 2014-2015. Той организира множество курсове с Ваучери, като сред най-популярните са

Езикови курсове по схема Аз Мога Повече 2014-2015

   Поради големия интерес към Безплатното обучение с Ваучери, Доставчикът на Обучение предлага езикови курсове (като курс Английски език по Аз Мога Повече, например) в две различни форми на обучение: присъствена и дистанционна.

    По-долу можете да видите актуалните стартиращи дати на курсовете по Английски, Немски, Френски, Испански езици. От тях могат да се възползват одобрените по схема Аз Мога лица. Повече информация за тези и други Безплатни курсове с Ваучери по програма Аз Мога Повече 2014-2015 можете да получите на посочените телефони или на място, в офиса на Доставчика на Обучение в гр.София (ул. „Странджа“ 62, до ДБТ-Възраждане).

Английски език с Ваучер  – Дистанционен курс е сред най-популярните по схема Аз Мога Повече за 2014-2015.

Немски език с Ваучер  – Дистанционен курс е вторият по популярност курс като цяло, поради зачестилото търсене на специалисти, владеещи този език.

 

Use Facebook to Comment on this Post

+2
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.