Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Обучение по Английски език в Силистра

Схема Аз Мога Повече 2014-2015 – Английски език – Силистра

английски силистраАнглийският език се счита за един от най-говоримите езици в света. Над 700 милиона души от световното население говорят Английски, като той е официален език за 47 страни. Английският се изучаваа като втори език от над 1 000 000 000 души по цял свят. Поради толкова честото  му използване, Английския език се смята за „световен език“.

В училищата, през последните години, е засилено обучението по Английски език, поради полулярността и търсенето му. Курсовете по Английски език също са много търсени, а благодарение на схема Аз Мога Повече 2014-2015, вече могат да се преминати безплатно.

Одобрен доставчик на обучение, който предлага курсове по Английски език по схема Аз Мога Повече за 2014 и 2015 в Силистра е Център за Професионално Обучение към Изоблок ЕООД.  Начална дата на курса по Английски език в град Силистра: очаквайте актуална датаУчебните заниятия се провеждат в ОДК-Силистра на адрес ул. Добрич 68А.

Ако искате да получите повече информация или да се запишете за обучение по Английски език в град Силистра се свържете с нас на телефон: 086/820427

Use Facebook to Comment on this Post

+1
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.