Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Обучение с ваучери по Английски език в Казанлък

Английски език по схема Аз Мога Повече 2014-2015 – Казанлък

английски казанлъкАнглийският език е един от най-говоримите езици в света. Около 700 милиона души говорят Английски по целия свят, като той е официален език за 47 страни. Английският е изучаван като втори език от над 1 000 000 000 души по цял свят. Поради толкова честото  му използване, Английския език се смята за „световен език“.

През последните години в училищата е засилено обучението по Английски език, тъй като той е много търсен и популярен. Курсовете по Английски език също са много популярни, а благодарение на схема Аз Мога Повече 2014-2015, вече могат да бъдат преминати безплатно.

В град Казанлък има над 25 доставчици на обучение по Английски език по схема Аз Мога Повече 2014-2015. Всеки от тях предлага различни по натовареност и по форма на обучение курсове с ваучери.

Ако сте изучавали Английски език, възможността да започнете по-престижна и по-високоплатена работа се увеличава многократно, тъй като много от работодателите в Казанлък вече имат изискване към служителите си да владеят Английски език.

Use Facebook to Comment on this Post

0
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

2 Отговори към “Обучение с ваучери по Английски език в Казанлък”

  1. admin казва:

    Здравейте, Вие сами избирате нивото, от което да започнете да се обучавате, но ДОб препоръчват да се започне от изучаването на първо ниво, тъй като доста хора си мислят, че знаят основните нещо по английски, но в последствие се оказва, че имат пропуски.

  2. езиково обучение казва:

    Чак по-миналата година разбрах за тези ваучери, но изпуснах срока за записване. Сега при последното записване успях да си подам документите. Учила съм английски, но не ми е много добър. До колкото разбрах, ако те одобрят започваш от първо ниво. Дали е така, защото колкото и да не ми е добър английският мисля, че съм поне за 3 ниво. Мога да повторя второ все пак, ще ми дойде добре опреснително, но да почвам от първо… Някой има ли информация дали мога да започна от второ ниво, а не от първо?

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.