Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Удължаване срока на обученията по схема Аз Мога Повече 2014-2015

az-moga-poveche-2013-2014-2015

Запишете се на Безплатно Дистанционно обучение по Английски по Аз Мога Повече

Агенцията по Заетостта удължи срока за приключване на курсовете с Ваучери по програмата Аз Мога

   Доставчик на обучение „Изоблок“ ЕООД уведомява кандидатствалите за Ваучер за Безплатно обучение през 2012-та година лица, че срокът за приключване на обучението на одобрени по схема „Аз Мога Повече“ 2014-2015 се удължава до 31.08.2015г.. Това ще важи за кандидатствалите за Ваучери през октомври/ноември 2012г. Бюджетът на схемата Аз Мога Повече се увеличава със 7,8 млн. лв.

   Не се предвижда нова сесия за прием на документи за кандидатстване. Можете да се абонирате за информационния бюлетин на Доставчика на обучение, за да бъдете информирани за новините около програма Аз Мога Повече – срокове, изисквания, кандидатстване.

   Одобрените и получили своето Уведомление кандидати по програма Аз Мога Повече за 2013-2014-2015, могат да се възползват от курсовете ни по Английски език, Немски език, Икономика и мениджмънт, Оперативно счетоводство, Текстообработване, Дигитални компетенции и много други. Доставчикът на обучение провежда курсовете с Ваучери дистанционно – на Вашия компютър, във Вашия дом, когато Вие имате необходимото време! Курсовете на Доставчик на обучение Изоблок ЕООД ще Ви помогнат да се развиете професионално и да получите нови знания по един интерактивен и иновативен начин.

   Можете да разгледате началните дати на курсовете по Английски език на страницата на Доставчик на обучение.

Use Facebook to Comment on this Post

+1
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.