Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

5 интересни факта за Английския език

Аз Мога Повече – Английски език – безплатно

Английски език - Аз Мога Повече 2014-20151. Думата „alphabet“ (азбука) произлиза от първите две букви на гръцката азбука: (alpha, beta) алфа и бета.

2. Най-краткото завършено изречение на английски език е: „I am.“

3. Единствената планета, която не е кръстена на божество, е Земята.

4. Думата „uncopywritable“ е най-дългата популярна дума в английския език, която не съдържа една буква повече от веднъж.

5. Това изречение съдържа всичките 26 букви от английската азбука: „The quick brown fox jumps over the lazy dog“. Често се използва за проверка на всички клавиши на клавиатури или пишещи машини.

Английският език принадлежи към западногерманските езици, към германската езикова група от индоевропейското езиково семейство. От средата на 20 век, Английският език се превръща в най-говореният и и най-широко преподавания език в света.

Ако до сега не сте имали възможност да учите Английски език, поради финансови причини, схема Аз Мога Повече 2014-2015 дава възможност да преминете обучение по Английски език напълно безплатно.

От Безплатен курс по Английски език по Аз Мога Повече може да се възползва всеки български гражданин, работещ на трудов договор в частния сектор.

Аз Мога Повече е схема на Оперативна програма Развитие на Човешките Ресурси, към Агенцията по Заетостта. Финансирането на програмата е от Европейския Социален Фонд, като нейната единствена цел е да повиши квалификацията на работещите хора.

Ако сте одобрени по схема Аз Мога Повече за получаване на Ваучер за Безплатен курс по Английски език и сте получили своето уведомление, в 30 дневен срок трябва да изберете доставчик на обучение, който да проведе курсовете Ви.

При избора си на Доставчик на Езиково обучение по Английски език можете да се ръководите от много неща – престиж на Центъра за Обучение, от колко време предлага курсове по Английски език, от колко време работи по схема Аз Мога Повече 2014-2015, каква форма на обучение предлага – присъствен или дистанционен курс по Английски език по схема Аз Мога Повече през 2014-та и 2015-та година.

Use Facebook to Comment on this Post

0
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.