Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Как да усвоите американския акцент?

Курсове по английски език - аз мога повече

Как да научим американски английски?

Със сигурност програмата на дистанционните курсове по английски език към някой от най-добрите центрове за езиково обучение в страната, което сте започнали безплатно по схемата Аз мога повече е разработена така, че да научите всичко необходимо, без да търсите допълнителни материали. Но когато човек учи чужд език никоя информация свързана с него и написана на него не е излишна.

Всеки език има свой набор от звуци и специфична интонация, които започвате да усвоявате веднага щом се опитате да общувате на него. Научаването на американското произношение на английския език ще ви помогне при ефективното общуване с англоговорещите, които се намират в Америка. Освен това възможността да си намерите добре платена работа в САЩ ще се увеличи многократно.

Слушайте как говорят американците. Гледайте американски филми, слушайте музика, намерете си записи на американски предавания и всичко останало, за което се сетите, което ви позволява да слушате американския английски език. Забравете за субтитрите, когато гледате американски филми. Опитвайте се да разберете какво казват актьорите докато ги гледате. Обърнете внимание на начина, по който англоговорещите американци изговарят различните думи, както и на тяхното темпо, ритъм и произношение.

Упражнявайте правилното произношение. Обърнете внимание на звуците, които отличават американския английски. Обикновено те причиняват най-много проблеми на чуждестранните курсисти. Два от звуците, които често се оказват трудни за научаване са „r” и „th”. Буквата „r” е съгласна в американския английски, но се възприема по-скоро като гласна, защото езикът не докосва никоя част на устната кухина, за да създаде съгласния звук. Звукосъчетанието „th” е важно за американския английски, тъй като се използва при най-често срещаната дума в езика – определителния член „the”, както и при изговарянето на думите „this” и „that”.

Научете правилното интонация на американските думи. Езикът не е само думи. Той е носител на значение, което често включва емоционален смисъл, освен дефинираното значение. Интонацията е много важна за английския език, защото той е с фиксиран словоред. В романските езици като френски, можете да промените мястото на думата, и да я поставите на първо място в изречението, за да подчертаете нейния смисъл. . За да подчертаете емоционалното значение на думите, когато говорите на английски език, трябва да промените силата на гласа си, за да изразите настроението, което бихте искали да предадете.

Старайте се да свързвате думите заедно. Тези, за които английският език е роден не изговарят всяка дума отделно, а свързват множеството думи в потока на речта, без да ги изолират. Слушайте как говорят американците и заучете характерните връзки. По този начин не само ще повишите скоростта си на говорене, но и ще подобрите американския си акцент.

Поинтересувайте се от схемата „Аз мога повече”, за да получите възможността да подобрите американския си акцент безплатно с помощта на електронното обучение по английски език към някой от предпочитаните доставчици на обучение.

Use Facebook to Comment on this Post

0
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.