Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Направете си английска градина, докато учите английски език

Доставчик на обучение по английски език

Как да се забавляваме, докато учим английски език?

Европейският социален фонд и Агенцията по заетостта са създали схемата Аз мога повече, която осигурява достъп до безплатните дистанционни курсове по английски език, разработени от лицензираните доставчици на обучение.

Всеки, който поне веднъж е започвал да учи английски език знае, че е нужна силна мотивация и голямо търпение, за да постигне някакво задоволително ниво на владеене на езика. Бихте могли да успеете, ако съчетаете заниманията по английски език с нещо по-приятно, като например грижите за цветята.

Английската градина е съвсем обикновена градина, проектирана да изглежда така, сякаш се намира в Англия. Ако сте започнали своето онлайн обучение по английски език, може би бихте искали да си оформите малко кътче с растения, които да ви напомнят за новите ви занимания и на които (защо не) да говорите на английски език.

Повечето хора си представят традиционните английски градини буйни, пълни с цветя селски дворове или внимателно поддържани имения. Бихте могли да проектирате своята английска градина по подобен начин, но истинският ключ към успешното създаване на традиционната английска градина е да планирате разположението и вида на цветята предварително.

Започнете с изготвянето на план върху лист хартия. Дори най-естествено изглеждащите градини са проектирани внимателно, за да се развият успешно.

Обикновената английска градина включва саксии, пълни с внимателно засадени храсти и цветя. Ако разполагате с достатъчно място, можете да включите пейка, на която спокойно да преговаряте своите уроци по английски език.

Обикновените английски градини включват сандъчета с цветя, буйна зелена трева и очарователни дървени решетки, арки и плетени огради.

Тъй като истинският английски климат е много дъждовен, английските градини винаги изглеждат зелени и имат много цветя. Типичните растения, които е добре да вземете под внимание, когато планирате своята градина са ружа, напръстник, кандилка, роза, виола, теменуга, божур, иглика, делфиниум и глициния.

Бихте могли да създадете ефекта на буйната градина дори в райони с ниски нива на годишните валежи, ако използвате правилните растения, устойчиви на засушаване. В случай, че живеете на място, на което наличието на вода е проблем, все още бихте могли да проектирате една красива английска градина, въпреки че за това ще са ви нужни повече творчество ботанически познания.

Материалите, които ще ви помогнат да създадете своята тематична градина, в която да правите своите упражнения свързани с електронните уроци по английски език са тухлите, боядисаните в бяло решетки и дървените огради, естествените блокове от сив камък, кованото желязо и дървото.

Всички добре проектирани градини притежават обособен център. Той може да бъде група растения, фонтан, скулптура, някое рядко срещано цвете или нещо друго, което да привлича вниманието.

За да започнете своите занимания, свързани с онлайн обучението по английски език, бихте могли, преди да изберете саксиите за своята тематична градина, да подадете заявление за участие в схемата „Аз мога повече” и да изберете най-подходящия доставчик на обучение.

Use Facebook to Comment on this Post

0
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.