Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ваучери за заети лица – Европейска програма за обучения

Професионалното, езиково и компютърно обучение, предлагано от схемата Ваучери за заети лица е предназначено за хора от цялата страна, желаещи да придобият нови професионални и дигитални компетенции. Те могат да подадат документи в териториалното Бюро по Труда и след одобрение ще получат ваучер, позволяващ им да изберат Доставчик на обучение за курса, който желаят. Занятията се провеждат присъствено, с предварително подготвени уроци. Винаги може да се осъществи връзка с преподавателя или другите участници  в обучението.

Сред най-предпочитаните са курсовете „Оперативно счетоводство“ и „Икономика и Мениджмънт“.Дистанционният курс „Оперативно счетоводство“ към „Ваучери за заети лица“ е не само с теоретична , но и практическа насоченост. Обучаващите ще се запознаят с основите на счетоводството, счетоводство на предприятието или фирмата, банково и бюджетно счетоводство и др.  Те ще се запознаят в детайли със счетоводните техники и технологии, ще придобият знания и умения за разчитане финансовото състояние на фирмата, с условията за банково кредитиране и др. Ще се придобият компетенции за работа със счетоводни сметки и счетоводен софтуер, да изготвят счетоводни справки и отчети  и други дейности, свързани с работата на оперативния счетоводител.

Участниците в курса „Икономика и Мениджмънт“ ще придобият знания и умения за ръководство на работата в офиса или фирмата, за управлението на човешките ресурси, за решаване на практически проблеми, за изготвянето на бизнес план и много др. Предоставят се ситуации, близки до реалните, които изискват конкретно практическо прилагане на придобитите знания и умения.

Гъвкавият и интересен начин на поднасяне на новата материя, прави всички курсове по схемата „Ваучери за заети лица“ достъпни за лицата, които са решили да се възползват от тях и да придобият нова професионална квалификация или преквалификация.

Use Facebook to Comment on this Post

0
0
  
Можете да пропуснете края и да оставите коментар.

Коментирай

StudentBlog theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Plenty on twenty, Fruits and sevens and Columbus deluxe.